30 procent i 3 timmar

Innehåller annonslänk

Hej på er. Jepp, jag är sjuk idag. Öm i hela kroppen, förkyld, feber – en riktig man-flu alltså. 😜


Ett tips innan jag sover en stund till. Cellbes har 30% i 3 timmar. Det har redan börjat så hurry hurry. Själv ska jag köpa bland annat rosa kuddfodral. Och så tipsar jag igen om att de har bland annat Happy Holly nu också som är ungdomligare än deras ordinarie sortiment. Bra med storlekar på träningskläder också, speciellt för den som drar stora storlekar.

Länk till Cellbes här

Puss 💕

Kolla mer

6 comments

  1. Usch va jobbigt att vara sjuk nu när våren och värmen äntligen börjar komma…Skickar en kryakram och hoppas att du snart känner dig bättre!

  2. Hoppas du mår bättre idag! Jag har en fråga ang toppar/överdelar/kavajer till dig. Jag har stl 44 /ibland 42/ men mina tjocka överärmar gör att jag ibland måste köpa 46 i blusar och toppar och framförallt kavajer. Det gör ju att de inte sitter snyggt för övrigt! har du tips på något märke på toppar eller så som du har märkt har mer vidd i överärmarna? vill inte ha kortärmat för då slutar ärmen precis mitt på tjockaste delen och då syns ju den mest. Det är jättejobbigt att hitta toppar verkligen!

    1. Hej Helene. Jag idag som först mår jag hyfsat bra idag, det har varit upp och ner med det i helgen.
      Jag förstår ditt problem och fattar inte heller varför så många toppar har så smala ärmar. Det är ju inte som om du och jag är ensamma om det problemet. Just nu kommer jag inte på något specifikt märke som gör överdelar med mer vidd för överarmarna men om jag kommer på ska jag säga till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.