3 par pumps jag vill ha

Godkväll mina fina. Alles gut? Idag har det varit full rulle med jobbet, knata iväg till Berns, tillbaks till jobbet och skriva klart en artikel, knata tillbaks till Berns igen för visning av Karin Westers senaste kollektion(mer om det sen), sedan tillbaks till jobbet…ja ni fattar. Men jag klagar inte. Mitt ena ben klagar men inte jag. Benet får ipren så hoppas jag det ska ge med sig.

På väg tillbaks från en av mina vändor smet jag inom Rizzo för att testa några pumps som de har på 70 procens rea. För jag vill ha ett par pumps. Ganska spetsiga, smal klack men ändå sköna. Och framförallt ett par som jag inte går ifrån. Jag vet inte om jag har för smala hälar eller vad det är men pumps sitter inte kvar på mina fötter. Knappt ballerinor heller. Och ja, jag testar rätt storlek och jag provar med sulor och allt men nä, de glappar alltid i hälen. Så de på Rizzo kunde jag glömma. Jag måste helt enkelt ha ett par med rem så de sitter fast på tassarna. Och jag hittade ett par på Nilson. Ett par Vagabond. Sköna och snygga. Och så blev jag kär i en slags hybrid i skinn mellan loafers och pumps. Det är inte alla som gillar dessa, det är jag medveten om. Men mig talade de till. Högt.

IMG_4621.JPG De här gillar jag. Lagom spets och så har de remmar. Jag hade helst varit utan remmar men insett att det inte riktigt funkar då. Klackhöjd 8 cm.

IMG_4620.JPG Hur fula bli inte fötterna i beige nylonsrumpor? Yuck! Men what to do? 😉 De här skinnpumpsen från Vagabond kostar 899:- på Nilson. Dyra men jag tänker att de inte plågar mina fötter lika mycket som plastpumps gör. Jag hade behövt ett halvnummer här för 37 klämde lite över tårna och 38 var lite stora. Men en sula löser det. Hellre det än att försöka gå ut ett par klämmande klackaskor. Det kommer jag inte att överleva. Så sula it is.

IMG_4633.JPG Sedan har vi tofsloaferpumpsen från HM. Även de i skinn och kostar 599:-. Små som tusan i storlekarna dock så jag fick gå upp en storlek till 39.

IMG_4634.JPG Det blir och är mycket ankelbrallor framöver och då tänker jag mig att de här kommer bli assnygga till.

IMG_4622.JPG Och så provade jag de här sötisarna bara för att. Ni vet…vår och sådant. Nu är det långt kvar men snart nog så.

IMG_4623.JPG De här kostar…eh…599:- var det kanske?(hittar inte dem på hemsidan)

10618074857502 Nu när jag letade pris på vårpumpsen hittade jag de här från Tamaris på Nilsons hemsida. Ett annat par med remmar. De kanske vore något. 300 kr billigare. Kostar 599:- . Prova kan man ju. Klackhöjd 7 cm.

Ja det var några skor jag funderar över. Jag tänker att jag vill ha klackar när jag går på event och sådär ibland. Kanske på dejt. Ja ni fattar, ibland vill man ha ett par snygga pumps helt enkelt. Ett par man inte dör av smärta i. De där Vagabondarna tror jag att jag skulle klara några timmar i faktiskt.

Puss och kram!

Kolla mer

5 comments

 1. Hej Louise,

  Det finns som små avlånga silikonkuddar man sätter i skons hälkappa. De gör att skon liksom ”klistras” fast mot foten och inte glappar. Det kanske kan vara något för dig att pröva? De brukar finnas i skoaffärer eller på Hälsokosten.

  /Anna

  1. Ja jag borde nog skaffa sådana för alla skor jag redan har som jag går ifrån. Antingen det eller doppa fötterna i Karlssons klister först 😀

 2. Hej! Jag har Tamarisskorna och gillar dem skarpt. Framför allt föll jag för att de är spetsiga och har smal klack, trots remmen. De känns lite sexiga, trots att de är bekväma 🙂
  Hälsningar,
  Åsa

  1. Ja det är ju just det jag vill ha, ett par sexiga pumps som inte andas tant. De ska vara spetsiga men inte FÖR spetsiga a la år 2000 typ. Ska kika på dem sedan. Och så gillar jag ju de där Vagabondpjucksen också. Hmm.Tack för att du delade med dig 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.