25 procent rabatt på Twilfit

Innehåller affiliatelänkar

Idag har Twilfit 25% på hela sortimentet, så passa på! Ni som funderat över den där behån jag tjatar om kan ju slå till nu. Eller en gosig pyjamas. Eller kanske såna där hålla in från Spanx att ha under nyårsblåsan? Eller en axelbandslös bh? Eller träningsplagg?
Nu finns ju plaggen i andra färger också men jag kör svart rakt igenom i det här inlägget. Snyggast så tycker jag.

Ja jag tjötar…men den här ÄR både snygg och praktisk. Perfekt när man har något man tycker är lite för djupt urringat men inte vill ha linne och grejs under. LÄNK

En snygg en från Triumph. LÄNK

Den här klurar jag på. En minimizer för ibland har man en blus eller något där det gärna spretar över just boobisarna, en minimizer kan göra dina bröst en hel storlek mindre men utan att göra dem platta som en pannkaka för det är ju inte direkt den looken man är ute efter. Inte jag i alla fall. Ska testa den här och återkomma. LÄNK

Hur poppis som helst bland yngre tjejer. Jag minns att jag hade liknande när jag själv var ung. Dock utan logga då…Perfekt julklapp till tonåringen. Jag hade valt svart eller grå. LÄNK

Ja helst vill man ju då ha trosor i samma. String eller bikinimodell, ja det beror på mottagaren antar jag. LÄNK

Spanx har ofta långa ben och väldigt hög midja. De med väldigt hög midja rullar tyvärr ner på mig. Men det finns en modell man kan haka fast i behån. De vill jag ha. Men de har alltså även sådana här. Hålla in som inte är gräsligt osexiga 😉 LÄNK

Pyjamas. Ja ni vet ju vad jag tycker om plagg man kan mysa i. Jag älskar dem! LÄNK

När jag provar en del slip-nattlinnen tycker jag att mina bröst ser ut som typ Morran (ni vet hon i Morran & Tobias). Bröstvårtor som syns igenom och pekar typ ner i golvet. Känner mig inte ett dugg sexig och det är väl lite det som är meningen med den här typen av nattplagg. Men just det här nattlinnet som heter Malin har lite lyft (utan byglar) och man ser inte tuttarna riktas neråt som en trasig cykellampa 😛 LÄNK

Kolla mer

10 comments

  1. Haha, vilket underbart inlägg 🙂 Inte nog med att du visar kanonfina saker (måste prova spetsbehån) du skriver så himla bra, ärligt och roligt. Stor torsdagskram på dig!

  2. hihi

    och just den minimizern använder jag alltid tycker den är skön o rätt fin. eller ja jag hade ju kunnat (o gör) se ut som en trasig cykellampa min man hade nog gillat mig ändå tur för mig.

    kram AnnaSC

  3. o spanx har jag en den har axelband o går ner en bit på låren. Det som gör att jag inte använder den är att jag ser gravid ut i den. Alltså min hängmage hänger ju inte i blir tillplattade utan den flyttar sig uppåt o då så blir det typ gravidmage 5-6:e månaden… gillar inte så den får ligga där…

  4. Spetsbhn du skriver så mkt om, hur e den i storleken 🙂 Om tar tex Chanel så e ju dom rätt tajta runtom så svårt att hitta en som passar. Kram

  5. Slog till på den översta bh’n som är så himla fin på dej och rätt ofta har jag velat göra urringningen lite snällare utan att bli för sedesam. Jag har aldrig tidigare i hela mitt liv köpt bh utan att prova så jag hoppas det ska funka. Använde självklart din länk. Puss.

  6. Helt ärligt (från en killes perspektiv) så tycker jag nästan alla kvinnor är sexiga om de har string…Det är alltid jättefint, tycker jag! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.