25 procent på valfri vara hos Åhlens.se

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens.se

Hej vänner. Jag tänkte tipsa om rabatter på smink och hudvård. Jag vet att det är typ i elfte timmen då det är sista dagen idag (27/1). Men än är det några timmar kvar till midnatt.

Åhléns.se har flera rabatter just nu. Dels 25% på valfri vara, gäller alltså alla områden och inte bara skönhet, med kod VALFRI25. Kolla in sidan för att se undantag(såna finns ju typ alltid). Själv hade jag gärna köpt mig en ny väska eller parfym. Inte för att jag behöver, utan för att jag vill och för att det gör mig glad.
Länk Åhlens.se

Den här från Lagerfeld hade inte suttit fel. Länk
Eller kanske den här parfymen jag sniffat på tusen gånger och tycker väldigt mycket om. Länk här.

Åhléns har också 25% på foundations och mascaror (gäller på ordinarie pris). Själv slog jag till på en foundation från IsaDora som jag varit nyfiken på. En som ska sitta i 24 timmar.

Den här köpte jag alltså, men har inte hunnit testa än. Kör sminkfritt idag. Återkommer om den, men idag är det alltså 25%. Länk
Flawless sation foundation från Sensai tillhör det dyrare segmentet, men den här har jag hört så mycket gott om att jag är väldigt sugen på att prova själv. Med rabatt blir det iaf över en hundring billigare. Länk här
Blur från lumene är redan på kampanjpris. Den här stod jag och höll i för den är så himla bra(har bara en liten slatt kvar). Liksom priset. Den ger en matt och lagom täckande finish. Säljaren jag pratade med frågade om det var den jag hade på mig, och det var det. Hon tyckte att den var jättefin på.Nu på vintern tänkte jag tagit 0.5 Fair nude eller 1,5 Fair Beige.
Länk här.
Jag köpte nyligen Grand Entrance från Elisabeh Arden och den har jag tipsat om flera gånger. Den här är jag också nyfiken på. Länk här

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.