25 procent på Lindex idag

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Hej från flyttröran. Hoppas det är bra med er denna fredag? Här är det en rejäl klump i magen kan jag ju berätta. Men saker löser sig säkert framöver. Hur som helst tänkte jag åka in till city och kika runt snart, jag behöver komma hemifrån känner jag. Då blir det bland annat en tur till Lindex för jag tänkte köpa mig en ny bh, och ev ett par andra saker jag spanat in.

För idag har Lindex nämligen 25% på ett helt köp, både i butik och på nätet.
Använd kod friday43 för rabatten. Gäller endast idag fredag.

Länk till Lindex

Det är lite svårt att se här men jag har på mig en mörkt plommonlila kjol i manchester som är så himla fin. Den tänkte jag ha till en gosig stickad tröja, strumpbyxor och kängor eller stövlar. Eller varför inte köra matchy match med kofta i samma ton? Länk manchesterkjol.

Här har jag ljusat upp lite för att man ska se bättre. Koftan är lite stor för jag hittade först ingen xl utan tog xxl som är onödigt bylsig i den här modellen på mig. Så kör vanlig storlek. Finns i flera färger. Länk kofta.

Den här stickade går bara upp till large av nån anledning, men funkar ändå tycker jag. Länk tröja.

Jag testade kjolen till långkofta också. Vore ju snyggare med något annat än mitt svarta linne under, men tog vad jag hade med mig in i provhytten. Men annars snyggt med kjol, stövlar och långkofta. Länk kofta.
Och behån då. Amaze heter modellen som är en balconette. Går upp till stl 85F. Länk här.
Jag kollade modellen Diva också som är en mer täckande T-shirt bh. Länk

Sen är jag väldigt sugen på den här gosiga halsduken också. Den skulle ljusa upp mina svarta kappor fint. Och funkar även bra till min rutiga. och så matcha med en rosa väska… Länk halsduk.

Det var mina tips idag. Kram på er

 

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.