20 procent på Indiska för medlemmar

Nu ni, så här lagom i lönetider har Indiska 20% rabatt på hela sortimentet för medlemmar. Det kan alltså löna sig att gå med. Jag själv är med i massor av sådana där klubbar, jag menar om jag kan tjäna en slant ibland och få erbjudanden så ser jag ingen anledning att inte gå med. Speciellt inte som de flesta dessutom har avskaffat det larviga med att ha med ett plastkort för just deras affär utan går på personnummer istället. Jag vet en stor kedja som borde göra samma sak…

Men nu var det alltså Indiska. Handlar man online är koden 1608 (står även på deras hemsida) och gäller till 28/8.
Jag tänkte visa vad jag själv är sugen på. Länk till Indiska här.

Länkarna är affiliates.

img_7991.jpg Den här! Den måste jag ha. En tunn snygg kavaj som funkar till det mesta. LÄNK

img_7996.jpg Som ni säkert märkt är det mycket mönster och blommigt i höst.

img_7994.jpgSom sagt…blommor. Fast inte i vårens pastelliga nyanser utan lite mustigare toner.

img_7998.jpgOch just det ja. Halsbandet. Det där jag provat och kärat ner mig i. 179:- kostar det. Fast inte när man har 20%.

img_7984.jpgBomberjacka. Även Indiska har denna stora trendjacka nu. Jag gillar paisleymönstret här. Även om jag nu inte är en bomberjacketjej. LÄNK

img_7988.jpgFast de här tunnare funkar ganska bra på mig ändå. Det är de tjockare som jag ser ut som en kub i och därför ratar.
img_7979.jpgSnyggare stängd än öppen på mig som inte är smal tycker jag. (halsband också Indiska)

img_7977.jpgOch så den här favoriten då. Den tunna supersköna ponchon som funkar till både byxor och klänning. Vardag och fest. LÄNK

img_7971.jpgVill man så kan man trycka ner en hatt på huvudet också. LÄNK

Kolla mer

4 comments

 1. Toppensnyggt med ponchon och hatten! Du passat verkligen superbra i det! 🙂
  Vet för övrigt vilken stor kedja du pratar om som har kvar plastkorten, är så trött på det! Är ju inte alltid man har med sig kortet, och då vill man ju inte handla där.

  1. Ja jag begriper inte att de ska envisas med att ha kvar sina sketna kort. Mitt är dessutom avmagnetiserat och jag glömmer beställa nytt så de får knappa in manuellt och så blir det fel…gah! Tack för komplimangen. Kram

 2. Indiska hade flera fina klänningar. Får nog ta en sväng förbi på lunchen. Funderar på hur många klänningar man behöver egentligen, tydligen hur många som helst 🙂
  Har alltid bra anledningar till att köpa eller leta efter en klänning. En för att gå omkring hemma, en för väldigt varmt väder, en som är lång, en som är kortare så att man får lite färg på benen, en som passar i stan, en som passar ute på landet, en som passar på stranden, en som har lite längre ärm när man inte vill visa armarna, en lite roligare med mönster, svart är snyggt och gråmelange….
  Jag kan nog fortsätta all oändlighet.
  Kram

  1. Eller hur! Så är det. Samma sak med väskor och skor…olika tillfällen, årstider, humör, ställen osv 🙂 Är asduktig på att komma på anledningar till shopping, hehe. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.