20 procent på Hudotekets produkter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

För den som gillar högklassiga (och lite dyrare) hudvårds- och sminkprodukter så har Hudoteket 20% på allt idag. Jag vet att ni är några som är nyfikna på Pür minerals smink som jag skrivit en del om. Som till exempel stiftrouget (länk till inlägg om det här). Några andra favoriter från dem är deras kanonmaskara ”Big Look”. Superduperbra verkligen. Ger tjocka, långa frallor.

En annan favorit är deras foundation ”Bare it al”l. Jag är inne på min andra tub nu och jag älskar den. Älskar i tell you. Den täcker jättebra och ger en matt och snygg finish. Dessutom sitter den kanonbra. En hel dags täckning är inga som helst problem. Den är lite ”trög” i konstistensen eftersom den är gjord för att verkligen sitta hela dagen, så att applicera med borste är att föredra. Den är dyr (passa därför på idag), men dryg och som sagt..sketabra. Och nej, jag har inte fått betalt för att säga det, haha.

Pür minerals

Jag har alltså den här och kör på nyansen ”Light tan”. Den är på gränsen till fr mörk på mig på vintern så om ni är blekfisar skulle jag nog rekommendera en nyans ljusare. Eller så gör ni som jag gör ibland och blandar färger för att få till den rätta nyansen. Helst ska man ju då ha samma kräm, men om jag bara vill ha lite lite ljusare har jag duttat till en annan från Lumene (blur) som jag redan hade hemma. Länk Bare it all.

Bästa rouget är också på kampanj (ALLT är ju det). Länk cheek stain

Big Look som förutom att förlänga och göra ögonfransarna fylligare, så vårdar den samtidigt. Win win. Länk Big look mascara.

Bioline Primaluce

Eftersom min ansiktstvätt från Biotherm nästan är slut tänkte jag beställa min gamla favorit från Bioline nu när det är kampanj. Den innehåller mandelsyra så den är toppen om man råkar ha problem med lite finnar då och då. Den är dessutom väldigt dryg och räcker nog i cirka 4 månader för mig, så kostnaden blir inte så hög med tanke på det. Jag älskar hela Primaluce-serien och har skrivit om den flera gånger, så sorry om jag tjatar. Men om man gillar något vill man ju dela med sig. Länk bioline primaluce cleansing gel.

Hudoteket har ju väldigt många högklassiga märken som Babor, By Terry, Carita, Clarins, DAvines, Exuviance, Jan Marni, M Picaut (love it), Oribe, Peter Thomas Roth, Sensai, Unite med flera. Märken som kostar en slant så det kan löna sig att passa på, oftast är ju dessa märken inte nedsatta så 20 procent är helt okej.
Allmän länk till hudoteket här.

 

Kolla mer

1 comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.