20 år som singel idag

Nej jag och kärlek är en svår kombination, det har jag konstaterat för längesedan. Idag är det på pricken 20 år sen jag blev singel. Det trodde jag ju knappast då när min dåvarande pojkvän dumpade mig efter nästan 8 år. Trodde inte att jag inte skulle hitta kärleken igen alltså.

Men så har det blivit. Jag blir sällan kär, och de jag blivit det i har tyvärr inte varit det i mig, utan bara lekt med mig och mina känslor.

Men jag tänker inte vara bitter. Det tar för mycket energi. Och jag är icke desperat. Jag trivs bra med mig själv och behöver inte en man för att känna mig bekräftad.

Skål för mig! Losers som inte vågar satsa på mig kan ju gå där och drälla med sona tradiga ex(som de velat fram och tillbaka med).

Självklart vill jag träffa kärleken, men det är knepigt, och jag är hellre ensam än kastar min in i något nytt så fort det förra tar slut. Jag är kräsen. Och det ska man vara.

Jag sprang ut i åskregnet med klänning och blev dyngblöt. Lycklig slet jag av den och njöt i trosor och bh. Jag älskar att stå i varmt sommarregn ❤️

Så nej, jag har inte deppat idag trots dessa 20 år. Det blir som det blir. Och så har jag ju er, familj och släkt, samt vänner och kompisar. Så jag klarar mig fasen bra ändå.

Puss o kram på er!

Kolla mer

7 comments

 1. Så sant som det var sagt!Och så härliga bilder, de utstrålar sån livsglädje, som en törstig blomma som sträcker sig mot det efterlängtande regnet!

 2. Det finns så många föreställningar om hur man ska vara. Man kan ha ett lyckat liv på många olika sätt. Visst blir vi glada över åskregn den här sommaren!

 3. Lycka till med kärleken och jo jag tror den kommer när du minst anar ochsäkert i fel tappning. När jag var i 40-års åldern hade jag gett upp efter många dåliga förhållanden – då dök en störande arbetskamrat upp som blivit singel året före. Jag skulle aldrig ha ett förhållande med en arbetskamrat (i mina ögon dömt att misslyckas) men alla löften är ju till för att brytas vid rätt tillfälle så…..
  Vi har varit gifta några år nu och jag är så glad att jag faktiskt vågade ta steget och hoppa.
  Jag hoppas verkligen att det dyker upp någon för dig – du är en så härlig, vacker och rolig person. Men ingen mer skitstövel – de kan dra dit pepparn växer:).

 4. Såå välkommet med lite sommar(åsk)regn:)
  Men vad hände med din dejt Stefan? Ni hade ju dejtat så länge…
  Hoppas verkligen det ordnar sig med allt och att du får lägenheten! Ligger den oxå på Söder? 🙂

 5. Vilken härlig film på dig i regnet! Vi var många som kände så i går, men inte filmade.
  Jag tänker att du ändå skulle flytta till Skåne igen? Finns ju många trevliga städer, tex Kristianstad, Ystad.
  Du verkar må bra bland släkt och vänner.

 6. Vilka härliga vackra bilder! Hoppas du får lägenheten i södermalm. Men innan det – kom ihåg att le mot männen i Osby ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.